datum
TITEL
UUR
ARVID-breed-web
ARVID

Een cabaretvoorstelling (ca. 50 minuten) over een man in een wereld waarin men leeft op kredieten van behulpzaamheid van ‘de ander’. Er is een chronisch tekort aan liefde en oprechte bezorgdheid en waar een tekort is, ligt een crisis op de loer. Hoe ga je daarmee om? Hoe voed je jezelf met dat gegeven in je achterhoofd en vooral, waar blijf je verbonden met die wereld als het cynisme lonkt?

Op 18 juni zal Tijmen ‘Arvid’ spelen in het bijzijn van een vakjury. Zij zullen op die avond gaan beoordelen of Tijmen al dan niet het werkveld kan gaan betreden met een ‘Bachelor of Cabaret’ op zak.

LOCATIE

De Verkadefabriek

TIJD

20:00

PLAATS

's—Hertogenbosch

TIJMEN

Tijmen studeert momenteel aan de Koningstheateracademie te ’s-Hertogenbosch. In juni 2019 zal hij daarvan gaan afstuderen om zich daarna als cabaretier op het werkveld te richten.

Tijmen groeide op in Zeist waar zijn ouders een mooi, rustig plekje in het groen geschikt genoeg vonden om een gezin van 3 op te voeden. Of nou ja, rustig, het mooie plekje in het groen moest wel gedeeld worden met pak ’m beet 46 verstandelijk gehandicapten. Een voor een kind indrukwekkende omgeving waar veel te zien, veel te zorgen en veel te leren valt. Na het doorlopen van de volledige 13 jaar Vrije Schoolonderwijs, het 13e jaar als tussenjaar (want met een concrete beroepskeuze laat een Vrije School je niet vertrekken), heeft Tijmen twee en een half jaar Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd.

Met die opgedane levenservaring en met het uitproberen van verschillende ‘beroepen’ (naast 13 jaar onderwijs heeft Tijmen ook 13 verschillende (bij)baantjes gehad), is hij daarna bij de cabaretacademie terecht gekomen. Op de toneelvloer kan hij ongegeneerd werken met een hoofd vol vragen en een hart vol gevoel.

Meeleven, daar gaat het Tijmen om. Verhalen die met een publiek erbij verworden tot ervaringen die op zichzelf weer de aanzet mogen geven tot nieuwe verhalen.

MAIL: info@tijmenvanbarneveld.nl

TEL: 0614728562

INSTA: @tijmenarvid

TIJMEN_FINAL-mockup